Назва: → Вогні Цитаделі, Огни Цитадели, Lights of Citadel
Стиль: → melodic metal
Дата заснування: → зима 2005
Місце розташування: → Україна м.Тернопіль
Вогні Цитаделі „Initium” 2009
Трек Ліст
1. Intro 00:54
2. Привид 4:23
3. Сонячні Ворота 4:24
4. Темним Вогнем 3:39
5. Voices 3:18
6. Хто я 5:08
7. Ілюзії 5:06
8. Initium 6:47
Дозволяється і навіть заохочується розповсюдження на будь-яких носіях у некомерційних цілях
Альбом створювали:
Вокал - Олександра Молошек
Гітара - Роман Христинич
Клавіші - Тарас Гайда, Остап Циклиняк
Барабани - Тарас Циклиняк
Бас - Остап Циклиняк
Музика, аранжування – Вогні Цитаделі
Запис – Вогні Цитаделі
Зведення – Юрій Ісаєв, Віталік (ALMe)
Дизайн обкладинки – Дмитро Басюк
Фото - Роман Христинич
Окрему подяку висловлюємо: Віталіку (ALMe), Тарасу Гайді, Вові (Trasher), Сергію (Iron). Без допомоги цих людей дана платівка не була б такою, якою вона є.
Дебютний демо-альбом "Initium” тернопільського metal гурту Вогні Цитаделі є першою концептуально завершеною роботою молодого колективу. Дана платівка підсумовує певний етап у наших творчих пошуках на стику металу та готики. Ми не намагалися чітко витримати матеріал у „канонічних” традиціях якогось окремого напрямку у сучасному металі, а просто „зафіксували” свої експерименти, що ввібрали у себе наші теперішні відчуття, думки та інтереси, чим звільнили свої голови для нових починань та творчих пошуків =). На платівці представлені як важкі так і ліричні акустичні речі, що становитимуть інтерес для любителів мелодичного металу із жіночим вокалом.
Отож, приємного прослуховування.
Кльово.
А як там сама група поживає??Ви щось репетуєте троха???
Коли хванерки писати думаєте???
рєпи через день (4 рази в тиждень), чистимо матеріал, грати ніколи і не переставали сорі...фанєри не на часі, але коли ми вирішимо писати, то ми тебе завчасно повідомимо (за місяць) шоб не створювати незручностей. Уже давно взяли курс на осінь - вересень, жовтень...будЄм виступАть от ледве сайт доробив.....важкувато усе з нуля....то нІчо я вперта падлюка...
Тарас!!!Ну скільки ж можна шліфувати???
Ти мені мож якісь ваші "зарісовки" кинути(це так ,на майбутнє)
Віталя та я б зрадістю записав матеріал ще рік тому, але не виходить....не в строю, не готові писатися. Це ж справа не в бажанні, а в можливості Вова (Трешер) якраз підкачується....(гатару Їбанеза тільки зимою вкупили)...шо я можу зробити........рівно НІЦ
Повкорочували пісні, на разі практично готові
Initium (вкоротили із 9.30 до 6,7 хв)
Привид (вкоротили)
Сонятчі Ворота (майже готова, нова пісень ще ніде її не грали)
ще є одна нова акустика, Саша слова уже написала, тільки посидіти тиждень, другий...
є 3,4 нових рифа, треба закрутити ше один "трек" на 2,3 хв
2 після взагалі пішли в аут...
і того матеріалу десь до 45 хв. от тоді вже його можна писати і каталися цілий рік...
рєпи через день уже голова болить.....
почистити практично не можливо, половину апарату віддали нашому Малмстіну...чекаєм поки Ромі деталі привезуть, шоб він нам спаяв "на вуха розгалужувач"....
от так день в день...+ життя воно і в Африці життя, колись не встиг, колись забув, а ше сайт зробити, а ше 4 сторінки треба підтримати і 1000 фоток не оптимізованих лежить + жахливо висне копм...
а до того всього треба їхати в Львів поступати, а до поступання треба вивчити (повторити) 13 дисциплін....
а потім не ясно чи я буду в Тернополі, а ше там жити десь треба...
мовчу про особисті справи....про поїсти, поспати....
після цього всього якось забуваєш про демки
я б давно вже їх хотів записати........але шо тут зробиш.......
зарісовок ми не писали, я навіть кул едіта не маю, диск вгробив....пишу якось через саунд фордж...так шо нажаль не маю тобі шо вислати
Жаль шо дємок нєма.А то вже наперед можна б було над звуком почаклувати
Прогу мож качнути Adobe Audition 2.0 http://www.cjcity.ru/soft.....&cat=2 (якшо маєш лишні метри)
або на діску можу тобі дати
Кстаті мну здається шо штири рєпи на тиждень до задофіга.(навіть в тому плані ,шо приїдатися скоро буде)хоча...хазяін - барін
Прогу мож качнути Adobe Audition 2.0 http://www.cjcity.ru/soft.....&cat=2 (якшо маєш лишні метри)
або на діску можу тобі дати
Кстаті мну здається шо штири рєпи на тиждень до задофіга.(навіть в тому плані ,шо приїдатися скоро буде)хоча...хазяін - барін
знайома програмка, жаль просто до Кул Едіта звик.......
метри маю...у мене безлімітка
так згідний в'їдається...але до першого виступу треба сІрйозно поставитися....тим більше рік нікуди не вилазили.....думаю кому клму а тобі паралелі провести не важко...
Цитата:
демки.....Інітіум з демок...а так то тільки старі репетиції записані одним мІкруфоном...Олександром Олександровичем (від же Шурік або Шура)
та ні про таке не забувається, тим паче якщо це висить над головою уже більше року...а нарахунок запису репетиції, то це коли вже комп затягну, коли в Львів з'їзджу...
Додано відео нарізку з останнього концерту в якому гурт прийняв участь. Ukrainian Party 26 жовтня 2006 року. На відео - фрагменти 2 пісень: Initium та Історія про загублений світ. До останнього треку долучено аудіо запис.
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
| музичний магазин locus.te.ua
| вулкан 595674196 myumbro@gmail.com |
Панель схожих тем/відображає максимум 5 тем схожих за змістом до поточної